Ομιλητές Εκπαίδευσης

Κωνσταντίνος ΝτουρουντάκηςΣύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Success Coach, Εκπαιδευτικός Σύμβουλος, μέλος του HCCMA

Κωνσταντίνος Ντουρουντάκης

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Success Coach, Εκπαιδευτικός Σύμβουλος, μέλος του HCCMA

Ο Κωνσταντίνος Ντουρουντάκης είναι πιστοποιημένος Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Success Coach. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Έχοντας γεννηθεί σε μια οικογένεια όπου η πρόοδος, η εξέλιξη και η προσφορά ήταν έννοιες βαθιά ριζωμένες και όντας ανήσυχο πνεύμα, σύντομα στράφηκε στον χώρο του coaching. Ο παράγοντας «άνθρωπος» ανέκαθεν ήταν ο πιο σημαντικός σε κάθε σύστημα κι εκεί επέλεξε να επικεντρωθεί. Όραμά του είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να φέρουν την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Να χαίρονται τη διαδρομή προς την επιτυχία. Συνεργάζεται με επιχειρήσεις και εργαζομένους στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης, ωθώντας τους να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα, να δημιουργήσουν την πυξίδα της ζωής τους, να μάθουν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τον χρόνο τους και να είναι πιο αποδοτικοί και πιο χαρούμενοι στην εργασία τους. Πιστεύει ακράδαντα πως κάθε άνθρωπος έχει έρθει σε αυτή τη ζωή με έναν σκοπό. Πως τα όνειρα δεν είναι για να λέγονται αλλά για να θέτονται ως στόχοι και να πραγματοποιούνται. Τον σκοπό της ζωής του τον εκπληρώνει παράλληλα βοηθώντας νέους ανθρώπους μέσα από την ιδιότητά του ως Εκπαιδευτικού Συμβούλου στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Όμηρο. Του αρέσει να εκφράζεται μέσα από τα κείμενά του και να αρθρογραφεί σε εφημερίδες και ιστοσελίδες. Μότο του είναι: «Να σχεδιάζεις πάντα το αύριο μα μην ξεχνάς να ζεις το σήμερα».

Γεώργιος ΠρώιαςΔιδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκπαιδευτής/Διοικητική υποστήριξη του TALOS

Γεώργιος Πρώιας

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκπαιδευτής/Διοικητική υποστήριξη του TALOS

Ο Γεώργιος Πρώιας είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι εκπαιδευτής στο πρόγραμμα TALOS και υπεύθυνος στη διοικητική υποστήριξή του. Παράλληλα, κατέχοντας τον τίτλο του Scientix Ambassandor, διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην υποστήριξη της καινοτομίας στην εκπαίδευση STEM σε εθνικό επίπεδο. Είναι κάτοχος των μεταπτυχιακών διπλωμάτων του Αυτοματισμού στις Αρδεύσεις, των Γεωργικών Κατασκευών & της Εκμηχάνισης της Γεωργίας (MSc), της Χωρικής Ανάλυσης & Διαχείρισης Περιβάλλοντος (MSc) και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (MSc). Εργάζεται στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Μηχανικής, Ενέργειας & Συστημάτων Τεχνολογίας, καθώς και στην Εταιρία Αξιοποίησης & Διαχείρισης Περιουσίας Π.Θ.

Ηλίας ΠαπαδόπουλοςΣύμβουλος Eπαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας, MSc |Protips

Ηλίας Παπαδόπουλος

Σύμβουλος Eπαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας, MSc |Protips

Ο Ηλίας Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1975. Τελείωσε το Λύκειο το 1993. Έκανε σπουδές στο τμήμα Φυσικής και στην Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. και ολοκληρώνει τις σπουδές του στην Ψυχολογία. Έχει Master στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και την Συμβουλευτική, και Μεταπτυχιακές Πιστοποιήσεις από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΕΚΠΑ και άλλους Πιστοποιημένους Φορείς στην Ειδική Αγωγή και στη Διάγνωση Μαθησιακών Δυσκολιών, στην Σχολική Ψυχολογία, στην Ενταξιακή Εκπαίδευση και την Παράλληλη Στήριξη, στην Διαπολιτισμική Εκπαίδευση & Υποστήριξη Προσφύγων και Μεταναστών, στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και στην Φιλοσοφική Συμβουλευτική με Εφαρμογές στο Coaching, Mentoring, Personal Management. Διετέλεσε Καθηγητής στη Μέση Εκπαίδευση επί σειρά ετών καθώς και Καθηγητής Μουσικής και Διευθυντής σε Μουσικές Σχολές και Ωδεία, ενώ συμμετείχε και ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.) και διατηρεί Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής με την επωνυμία «PROTIPS» στη Λάρισα, βοηθώντας μαθητές, φοιτητές και ενηλίκους να εντοπίσουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους και να σχεδιάσουν την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σταδιοδρομία τους.

Σπύρος ΚούριαςΔιδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Εκπαιδευτής/Διοικητική υποστήριξη του TALOS

Σπύρος Κούριας

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Εκπαιδευτής/Διοικητική υποστήριξη του TALOS

Ο Δρ Σπύρος Κούριας είναι Εκπαιδευτικός Τεχνολόγος, κάτοχος Διδακτορικού από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ΠΤΠΕ) στον τομέα των Εκπαιδευτικών Τεχνολογιών αιχμής στην Προσχολική Εκπαίδευση και πιο συγκεκριμένα σε εφαρμογές Εκπ. Ρομποτικής στις μικρές ηλικίες. Από το 2021 είναι υπεύθυνος διδάσκων του μαθήματος "Κατασκευές με Τεχνολογίες" στο ΠΤΠΕ του ΠΘ και ήδη από το 2012, συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση αρκετών ερευνητικών έργων σχετικά με τη μάθηση με τεχνολογία και την ανάπτυξη σοβαρών παιχνιδιών στη μάθηση. Ο Δρ Κούριας είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της δράσης TALOS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (talos.uth.gr) για την οποία είναι παιδαγωγικά υπεύθυνος από το 2016.

Ευφροσύνη ΜυργιώτηΣύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας |My Way

Ευφροσύνη Μυργιώτη

Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας |My Way

H Ευφροσύνη Μυργιώτη είναι εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και εργάστηκε με την ιδιότητα αυτή από το 2004 έως το 2021 στις δομές Συ.Ε.Π. του Υπουργείου Παιδείας, ΓΡΑ.ΣΕΠ., ΚΕ.ΣΥ.Π. και Κ.Ε.Σ.Υ. Καρδίτσας. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της έχει οργανώσει πολλές δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών/τριών Γυμνασίου, Λυκείου, καθώς και αποφοίτων για τις εκπαιδευτικές, επαγγελματικές τους αποφάσεις, τη σύγχρονη αγορά εργασίας και το σχεδιασμό της σταδιοδρομίας τους. Έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες συνεδρίες συμβουλευτικής με μαθητές και μαθήτριες του νομού Καρδίτσας για τη στήριξή τους στη διαδικασία επιλογής σπουδών και επαγγέλματος. Έχει πιστοποιηθεί στη χρήση του ψυχομετρικού εργαλείου «ΑΡΙΑΔΝΗ».

Αγγελική ΜάντσεHR Manager Institute of Entrepreneurship Development-iED

Αγγελική Μάντσε

HR Manager Institute of Entrepreneurship Development-iED

Angeliki is the HR Manager of Institute of Entrepreneurship Development(iED). She holds a BSc in Business Administration and a VET Diploma in Economics. She is a certified human resources manager and responsible for keeping people and processes performing at their best. Also she oversees the recruiting, hiring of new staff and interviewing, and serves as a connection between iED management and its employees. --- Η Αγγελική είναι Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας iED. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και διπλωματούχος επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στα Οικονομικά. Είναι πιστοποιημένη διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού και υπεύθυνη για την σταθερότητα του προσωπικού του ινστιτούτου και των διαδικασιών του για την καλύτερη δυνατή απόδοση του έργου. Επίσης, επιβλέπει την διαδικασία της πρόσληψης, την πρόσληψη νέου προσωπικού, τη λήψη συνεντεύξεων και αποτελεί τον σύνδεσμο μεταξύ της διοίκησης του iED και των υπαλλήλων της.

Γεώργιος ΚαραλήςΣύμβουλος Σταδιοδρομίας Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Γεώργιος Καραλής

Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ο Γεώργιος Καραλής είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και Συμβουλευτική. Συνεργάζεται με τους κοινωνικούς εταίρους και ιδιωτικούς φορείς σε προγράμματα κατάρτισης ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ενώ παράλληλα παρέχει και διδακτικό έργο στο αντίστοιχο πεδίο.

Θέλεις να το επισκεφτείς;ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!