Ομιλητές Εργασίας

Δήμητρα ΜπρέλλαΣύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης

Δήμητρα Μπρέλλα

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης

Η Μπρέλλα Δήμητρα ζει στη Λάρισα. Είναι παιδαγωγός με 25χρόνια εμπειρία. Διαθέτει Μάστερ στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων, πιστοποιημένη σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και πιστοποιημένη αναλύτρια παιδικού Ιχνογραφήματος. Παράλληλα με το εκπαιδευτικό της έργο έχει καταρτιστεί στο Coaching ,την συμβουλευτική, τη σχολική ψυχολογία, τη μη βίαιη επικοινωνία και το storytelling και βρίσκετε σε μια διαρκή διαδικασία προσωπικής επιμόρφωσης κυρίως σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και επικοινωνίας παιδιών και γονέων. Μελετά και εφαρμόζει διάφορες καινοτόμες προσεγγίσεις στη διδακτική πράξη και έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη βιωματική και επικοινωνιακή προσέγγιση που την εφαρμόζει σε ομάδες γονέων. Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε επιστημονικά συνέδρια και άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου HCCMA.

Ελένη ΜατράκηΝομικός/ Life, Wellness & Business Coach, Συνιδρύτρια IPD

Ελένη Ματράκη

Νομικός/ Life, Wellness & Business Coach, Συνιδρύτρια IPD

Η Ελένη Ματράκη είναι Νομικός και διαπιστευμένη Life, Wellness & Business Coach. Είναι πτυχιούχος Νομικής, πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Διδακτική των Γλωσσών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στις Γλώσσες και τον Πολιτισμό των χωρών της ΝΑ Ευρώπης και μιλάει πέντε ξένες γλώσσες. Μέσω της ενασχόλησής της με το coaching υποστηρίζει ανθρώπους, επιχειρήσεις και οργανισμούς να αναπτυχθούν και να επιτυγχάνουν υψηλές αποδόσεις. Συμμετέχει ως coach και mentor σε πλήθος εθελοντικών δράσεων, είναι ομιλήτρια TEDx και συνιδρύτρια του «Ινστιτούτου Πρόληψης και Ανάπτυξης» (IPD), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, ο οποίος μέσα από τις δράσεις του προωθεί την κουλτούρα πρόληψης, προσωπικής ανάπτυξης και ευημερίας στην επαγγελματική και κοινωνική ζωή.

Κωνσταντίνος ΝτουρουντάκηςΣύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Success Coach, Εκπαιδευτικός Σύμβουλος, μέλος του HCCMA

Κωνσταντίνος Ντουρουντάκης

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Success Coach, Εκπαιδευτικός Σύμβουλος, μέλος του HCCMA

Ο Κωνσταντίνος Ντουρουντάκης είναι πιστοποιημένος Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Success Coach. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Έχοντας γεννηθεί σε μια οικογένεια όπου η πρόοδος, η εξέλιξη και η προσφορά ήταν έννοιες βαθιά ριζωμένες και όντας ανήσυχο πνεύμα, σύντομα στράφηκε στον χώρο του coaching. Ο παράγοντας «άνθρωπος» ανέκαθεν ήταν ο πιο σημαντικός σε κάθε σύστημα κι εκεί επέλεξε να επικεντρωθεί. Όραμά του είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να φέρουν την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Να χαίρονται τη διαδρομή προς την επιτυχία. Συνεργάζεται με επιχειρήσεις και εργαζομένους στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης, ωθώντας τους να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα, να δημιουργήσουν την πυξίδα της ζωής τους, να μάθουν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τον χρόνο τους και να είναι πιο αποδοτικοί και πιο χαρούμενοι στην εργασία τους. Πιστεύει ακράδαντα πως κάθε άνθρωπος έχει έρθει σε αυτή τη ζωή με έναν σκοπό. Πως τα όνειρα δεν είναι για να λέγονται αλλά για να θέτονται ως στόχοι και να πραγματοποιούνται. Τον σκοπό της ζωής του τον εκπληρώνει παράλληλα βοηθώντας νέους ανθρώπους μέσα από την ιδιότητά του ως Εκπαιδευτικού Συμβούλου στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Όμηρο. Του αρέσει να εκφράζεται μέσα από τα κείμενά του και να αρθρογραφεί σε εφημερίδες και ιστοσελίδες. Μότο του είναι: «Να σχεδιάζεις πάντα το αύριο μα μην ξεχνάς να ζεις το σήμερα».

Ευαγγελία ΚυριαζοπούλουΟικονομολόγος - Περιφερειολόγος, MSc in European Regional Development Studies, Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων

Ευαγγελία Κυριαζοπούλου

Οικονομολόγος - Περιφερειολόγος, MSc in European Regional Development Studies, Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων

Ονομάζομαι Ευαγγελία Κυριαζοπούλου. Γεννήθηκα στη Λάρισα το 1983. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακό στις «Ευρωπαϊκές σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη». Είμαι υποψήφια διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τακτικό μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων. Έχω εργαστεί σε κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης καθώς και σε πανεπιστημιακά φροντιστήρια. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής και ακαδημαϊκής μου πορείας έχει προκύψει ένα πλούσιο συγγραφικό έργο που αφορά μελέτες και έρευνες σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και δημοσιεύσεις άρθρων σε θέματα οικονομίας, καινοτομίας και απασχόλησης. Τηλέφωνο: 6934061350, 2410410272 e-mail: ekiriaz@gmail.com & ekyriazop@uth.gr

Αικατερίνη ΓκογκίδουΔιοικητική Διευθύντρια (Executive Director) της εταιρίας ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΕ

Αικατερίνη Γκογκίδου

Διοικητική Διευθύντρια (Executive Director) της εταιρίας ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΕ

Η Κατερίνα Γκογκίδου είναι η Διοικητική Διευθύντρια της Φοβερά Προστασία Α.Ε. από τον Ιανουάριο του 2021. Διαθέτει 25ετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις στον τραπεζικό κλάδο και βραβεύτηκε σε διεθνείς τραπεζικούς διαγωνισμούς, καταλαμβάνοντας την 3η θέση παγκοσμίως. Η έλευσή της στη Φοβερά Προστασία Α.Ε, ταυτίστηκε με νέα έργα και δυναμική πολιτική εξωστρέφειας. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις χρηματοδοτήσεις.

Μερόπη ΠαπαγιάννηΠτυχιούχος Ψυχολογίας (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων), MSc σε Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Ηγεσία και Επικοινωνία σε Οργανισμούς και Επιχειρήσεις (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας)

Μερόπη Παπαγιάννη

Πτυχιούχος Ψυχολογίας (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων), MSc σε Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Ηγεσία και Επικοινωνία σε Οργανισμούς και Επιχειρήσεις (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας)

Η Μερόπη Παπαγιάννη είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Ηγεσία και την Επικοινωνία στους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος ψυχικής υγείας και έχει συμμετάσχει σε ομιλίες. Έχει πιστοποιήσεις στη διαχείριση και τη γλώσσα του μάρκετινγκ. Επιπλέον, στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στις επιχειρήσεις και στις ψηφιακές δεξιότητες και τις ηλεκτρονικές διαπραγματεύσεις. Η μεταπτυχιακή της εργασία σχετίζεται με τις διαπραγματεύσεις στο χώρο της λιανικής αγοράς στο πλαίσιο πολυεθνικών εταιρειών. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες.

Θέλεις να το επισκεφτείς;ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!