Ηλίας Παπαδόπουλος

Ηλίας Παπαδόπουλος

Σύμβουλος Eπαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας, MSc |Protips

Ο Ηλίας Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1975. Τελείωσε το Λύκειο το 1993. Έκανε σπουδές στο τμήμα Φυσικής και στην Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. και ολοκληρώνει τις σπουδές του στην Ψυχολογία.

Έχει Master στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και την Συμβουλευτική, και Μεταπτυχιακές Πιστοποιήσεις από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΕΚΠΑ και άλλους Πιστοποιημένους Φορείς στην Ειδική Αγωγή και στη Διάγνωση Μαθησιακών Δυσκολιών, στην Σχολική Ψυχολογία, στην Ενταξιακή Εκπαίδευση και την Παράλληλη Στήριξη, στην Διαπολιτισμική Εκπαίδευση & Υποστήριξη Προσφύγων και Μεταναστών, στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και στην Φιλοσοφική Συμβουλευτική με Εφαρμογές στο Coaching, Mentoring, Personal Management.

Διετέλεσε Καθηγητής στη Μέση Εκπαίδευση επί σειρά ετών καθώς και Καθηγητής Μουσικής και Διευθυντής σε Μουσικές Σχολές και Ωδεία, ενώ συμμετείχε και ως εισηγητής σε συνέδρια.

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.) και διατηρεί Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής με την επωνυμία «PROTIPS» στη Λάρισα, βοηθώντας μαθητές, φοιτητές και ενηλίκους να εντοπίσουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους και να σχεδιάσουν την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σταδιοδρομία τους.


Εκτύπωση