Δ. Παπαϊωάννου Α.Ε.

Image

Η έναρξη της δραστηριότητας της επιχείρησης έγινε το 1968 από τον Δημήτριο Παπαϊωάννου με το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης τροφίμων. Το 1980 δημιουργήθηκε το δεύτερο κατάστημα λιανικής πώλησης. Η ανάγκη για έναν χώρο συντήρησης των προϊόντων που εμπορευόταν η επιχείρηση οδήγησε τότε στη δημιουργία ψυκτικών εγκαταστάσεων σε ιδιόκτητο χώρο στα Κάτω Μάρμαρα.


Το 1992 δημιουργήθηκε το τρίτο κατάστημα λιανικής πώλησης.


Στις αρχές του 1994 έγιναν οι μεγάλες εγκαταστάσεις (αποθήκες, ψυκτικοί χώροι τελευταίας τεχνολογίας, γραφεία) στα Κάτω Μάρμαρα Ιωαννίνων, έκτασης 3.200 τ.μ. σε χώρο 10.000 τ.μ.
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται πια, εκτός από τη λιανική πώληση, στην τροφοδοσία μονάδων μαζικής εστίασης στην Ήπειρο και τη Λευκάδα.


Η εταιρία Δ. Παπαϊωάννου ΑΕ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων (και τις αντιπροσωπεύει) όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από τη διεθνή αγορά.
Σήμερα, μετά από μια επιτυχημένη πορεία πενήντα ετών και με τη δυναμική συμμετοχή της δεύτερης γενιάς της οικογένειας Παπαϊωάννου, είναι μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρίες εισαγωγών και επεξεργασίας της Δυτικής Ελλάδας.


Οι πιστοποιημένες από την ΕΕ ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Κάτω Μάρμαρα Ιωαννίνων καθώς και τα αυτοκίνητα-ψυγεία μεταφοράς εγγυώνται την υψηλή ποιότητα αποθήκευσης και διανομής τροφίμων.

 

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

  • Υπάλληλος Γραφείου

  • Πωλητής

  • Οδηγός


Εκτύπωση