ΑΦΟΙ Καλογεράκη ΑΕΒΕ

Image

Αυθεντική ΚΡΗΤΙΚΗ Γεύση

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από το Ηράκλειο Κρήτης η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της γαλακτοκομίας από το 1949. Διατηρώντας το πάθος και τη δέσμευσή της στην ποιότητα και με απόλυτο σεβασμό στην κρητική παράδοση, η εταιρία έχει καταφέρει να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες της Κρήτης.

Παράδοση

Η επιχείρηση ακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις αλλά φροντίζει να ακολουθεί με σεβασμό και την παράδοση, τα μυστικά των παλιών, που έμειναν αναλλοίωτα στον χρόνο. Έτσι, δημιουργεί αγνά, αυθεντικά, παραδοσιακά προϊόντα, πλούσια σε θρεπτική αξία που περνάνε από γενιά σε γενιά.

Ποιότητα

Το προσωπικό της επιχείρησης εργάζεται σκληρά ώστε να παράγει τα πιο νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα. Φροντίζει να περνούν από συνεχείς ελέγχους και να πληρούν τις προδιαγραφές των εγκεκριμένων συστημάτων διασφάλισης ποιότητας που υποστηρίζονται σε συνεχή βάση από εξωτερικούς συμβούλους, συνεργάτες, καθώς και διαπιστευμένα εργαστήρια. Έτσι τα προϊόντα μπορούν να συμβαδίσουν με τις σύγχρονες απαιτήσεις και τις διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Οικογένεια

Για περισσότερα από 70 χρόνια τώρα η εταιρία διατηρεί αναλλοίωτο τον οικογενειακό της χαρακτήρα και έχει ως πυρήνα τους εργαζομένους της. Επενδύει σε κάθε μέλος ξεχωριστά ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί. Έτσι χτίζει γερά θεμέλια και κάνει τη βιομηχανία ακόμα πιο μεγάλη, χρόνο με τον χρόνο, βασισμένη στο πάθος και στον σεβασμό απέναντι στο έργο της.

Καινοτομία

Καινοτομία δεν είναι μόνο η ανάπτυξη καινούριων προϊόντων. Είναι η συνεχής μελέτη προκειμένου η βιομηχανία να βρίσκεται κοντά στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του καταναλωτή και να του προσφέρει τις πιο γευστικές και ποιοτικές λύσεις.

Ποιότητα & ασφάλεια

Ειδικές μέθοδοι παραγωγής σύμφωνα με υψηλά πρότυπα ποιότητας

Συνεχής παρακολούθηση προϊόντων & έλεγχος ποιότητας - Πιστοποιημένη Διαδικασία Παραγωγής (HACCP – ISO 22000:2018 – IFS)

Υποστήριξη από εξωτερικούς συμβούλους, συνεργάτες και διαπιστευμένα εργαστήρια

Για τη Γραβιέρα Κρήτης καθώς επίσης και την Ξινομυζήθρα Κρήτης η βιομηχανία κατέχει την έγκριση του AGROCERT για την παραγωγή προϊόντος Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ)

 

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

  • Προσωπικό Μονάδας Παραγωγής
  • Οδηγός με δίπλωμα Γ’ κατηγορίας
  • Υπάλληλος Λογιστηρίου
  • Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης
  • Τεχνολόγος Τροφίμων / Χημικός
  • Συντηρητής
  • Χειριστής Μηχανημάτων Συσκευασίας

Εκτύπωση