Ευαγγέλια Κυριαζοπούλου

Ευαγγέλια Κυριαζοπούλου

Οικονομολόγος – Περιφερειολόγος, MSc in European Regional Development Studies, Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων

Ονομάζομαι Ευαγγελία Κυριαζοπούλου. Γεννήθηκα στη Λάρισα το 1983. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακό στις «Ευρωπαϊκές σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη». Είμαι υποψήφια διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τακτικό μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων.

Έχω εργαστεί σε κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης καθώς και σε πανεπιστημιακά φροντιστήρια. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής και ακαδημαϊκής μου πορείας έχει προκύψει ένα πλούσιο συγγραφικό έργο που αφορά μελέτες και έρευνες σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και δημοσιεύσεις άρθρων σε θέματα οικονομίας, καινοτομίας και απασχόλησης.

Τηλέφωνο: 6934061350, 2410410272
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook.com/evaggelia.kyriazopoulou.5
linkedin.com/in/evangelia-kyriazopoulou-715391109


Εκτύπωση